Čítanie na 2 min 07 dec 2023

Ako nosiť puffer bundu?

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

V každej skrini nájdeme rôzne dámske bundy. Niektoré modely sú vďaka aktuálnym trendom bestsellery. Sem patria napríklad kožené ramones alebo denim bundy. Tieto sú klasikou už roky. To isté platí, keď príde reč na zimné teplé bundy. Puffer bunda dopĺňa štýl v chladnom počasí. Neviete, s čím ju skombinovať? Určite sa pozrite na našu módní inšpiráciu.

Ako nosiť puffer bundu?

Dámske zimné bundy existujú v krátkych aj dlhých štýloch. Väčšina z nich je zdobená výrazným stepovaním. Teplé produkty sú naplnené syntetickými materiálmi alebo prírodným perím a perami. Sú športového charakteru, hoci sa skvele hodia k rôznym štýlom. Dámska puffer bunda vás nielen udrží teplú, ale aj dodá nonšalanciu vášmu štýlu.

Puffer bunda vyzerá skvele v dvojici s elegantným oblečením, ako aj s bežnými klasikami. Odporúča sa zvoliť kontrast, teda boho šaty, retro rovné nohavice alebo mini sukňu. Tieto typy zimných búnd pre ženy budú základom mnohých kombinácií. Milujú spoločnosť denimu, kože, hrubých pletenín, kožušín, ale aj jemného hodvábu a šik života.

Styling bielej puffer bundy

Bielu puffer bundu osviežuje jej svetlý odtieň. Toto vrchné oblečenie je radostné, keď je skombinované s čiernou, rovnako ako s nežnými pastelovými farbami alebo, prevažne, s výraznými odtieňmi. Navyše bude perfektným pozadím pre vzory. Béžová puffer bunda naopak oživí každodenný vzhľad. Krátka verzia dobre funguje s nohavicami s vysokým pásom a dievčenskými šatami. Dlhý kabátový strih je ideálny pre chladné dni. Pod ňou môže byť napríklad oblek, kvetinové maxi šaty alebo kožené šortky. Ľahká puffer bunda môže transformovať váš štýl, aj keď je založený na trvanlivých základoch. Zaručene skvelá náhrada tmavého vrchného oblečenia.

Styling čiernej puffer bundy

Čierna puffer bunda sa hodí ku všetkému. Tmavá farba spolu s priamym strihom vytvára veľmi univerzálny vrchný odev. Bude skvelým neutrálnym pozadím pre každodenné i formálne outfity. Na druhej strane pomerne výrazný strih dobre „hraje“ v monochromatickom celkovom vzhľade, rovnako ako v dvojici s horúcimi hitmi sezóny, ale táto voľba je iba pre odvážne ženy. Takéto dámske puffer bundy aj s teplákmi vyzerajú špektakulárne, takže nepotrebujú veľa na to, aby zapôsobili. Tmavšie modely budú teplejšou alternatívou ku kožušinovým bundám s rockovým nádychom.

Styling krátkej puffer bundy

Krátka bunda súperí súčasne zaujímavou módnou alternatívou. Tento strih je oveľa praktickejší ako midi, pretože sa hodí ku každej postave ženy. Model po bokoch je dobrý pre každú, zatiaľ čo oveľa kratší nielenže veľa odhaluje, ale aj nedáva toľko tepla, pokiaľ spodok nie je poriadne stavaný. Preto je dobré zvážiť, či sa rozhodnúť pre pohodlie alebo dizajn. Klasika je vždy trendy, navyše dlhší tvar po pás vás efektívne ochráni pred chladom.

Jedno je isté, krátka bunda vynikne štýl. Je to dobré riešenie k úzkym aj širokým nohaviciam, ako aj k sukniám bez ohľadu na ich dĺžku. Puffer outfity sú absolútnym hitom už niekoľko sezón. Milovníci módy si vyberajú výrazné odtiene alebo neobvyklé strihy s módny twistom. Lesklé a lesklé vrchné odevy sú veľmi moderné, zatiaľ čo matné budú praktickejšie. Je úplne na vás, ktorý typ si oblečiete!

Prečítajte si ďalší článok