Čítanie na 4 min 14 dec 2023

Darčeky na Vianoce: Najlepšie návrhy pre ňu a pre neho

Autor: Michaela
Čítanie na 4 minúty

Vianoce sú čas na užívanie ale aj na dávania darov rodine a priateľom. Výber perfektného daru nie je vždy jednoduchá úloha. Preto sme pre vás vybrali veci, ktoré iste potešia vašich blízkych. Skontrolujte, čo nesmie chýbať pod vianočným stromčekom.

Štýlové Vianoce s Answear.sk

Chcete obdarovať svojich blízkych elegantným a štýlovým darčekom? Využite návrhy pripravené tímom stylistov z Answear.sk.

Nádherný dizajn na nosenie

Okuliare sú praktickým a estetickým darčekom, najmä ak si vyberiete model s nadčasovým dizajnom a vysokou kvalitou spracovania. Takýto produkt pre ženy nájdete v ponuke značky Gucci. Vyznačuje sa klasickým, obdĺžnikovým tvarom rámov a univerzálnou čiernou farbou, ktorá bude ladíť ku akémukoľvek štýlu. Tieto okuliare sú ideálne na každodenné nosenie aj na decembrový lyžiarsky výlet.

Ak plánujete darovať darček mužovi, vyberte slnečné okuliare Burberry s hladkými sklami a kovovým rámom. Tento model nie len pôsobí dojmom, ale poskytuje aj vysokú ochranu pred UV žiarením.

Pletenina pre ňu a pre neho

Pri spomínaní ochrany a pohodlia nie je možné obísť tému zimných svetrov. Produkty vyrobené z kvalitnej pleteniny sú ideálnou možnosťou darčeka. Pri výbere daru pre mužov určite zvážte vlnený sveter od PS Paul Smith. Prírodný materiál má termoregulačné vlastnosti a pomáha udržiavať teplo aj v najchladnejších dňoch. Navyše farebný, klasický strih so širokým elastickým lemom bude zaujímavým doplnkom každodenného štýlu.
Růžový vlnený pulóver s polovysokým golierom od značky Patrizia Pepe je zase módnou voľbou pre ženy. Perie na rukávoch odkazujú na 20. roky a éru dekadentného glamouru. To pridá romantický dotyk ku každému outfitu. V kombinácii so sukňou pridá dotyk extravagancie a je vhodná predovšetkým na špeciálne príležitosti.

Niečo na čítanie

Móda nie je len o oblečení. Je to aj životný štýl. Ak osoba, ktorej chcete darovať, rozmýšľa podobne, obdarujte ju knihou „Valentino: Témy a variácie, Pamela Golbin„. Popisuje Valentinov súkromný svet v opakujúcich sa motívoch a variáciách haute couture tvorby. Kniha oslavuje štyridsaťpäť rokov Valentinovej mimoriadnej kariéry na svetovom módnom móle prostredníctvom nových fotografií, náčrtkov, vzorkov látky a komentárov k šatám.


Pre mužov je naopak odporúčaná položka plná dojímavých príbehov z cestovania, zaujímavých tipov a inšpirácie, ako naplánovať vlastnú cyklotúru. Kniha „Bike Life“ od Tristana Bogaarda a Belen Castello je zbierka spomienok z rôznych cyklotúr po Európe, Severnej Amerike a Strednej Ázii, ilustrovaných krásnymi fotografiami a osobnými príhodami autorov.

Módny dar od Answear.LAB

Ženská, odvážna, nerozporne štýlová – to je značka Answear.LAB. Ak plánujete darovať dar svojej mame, sestre alebo priateľke, musíte si prehliadnuť návrhy, pripravené pre vás tímom Answear.LAB.

Francúzsky šarm

Baretky vždy súvisia s francúzskou eleganciou. V jesenno-zimnej sezóne 2023/2024 sa vrátili do módy a stali sa jedným z najmódnejších doplnkov. Hodí sa k akémukoľvek outfitu, čím sa stávajú univerzálnou súčasťou každej šatníka. Či už si pripravujete štýlový outfit na špeciálnu príležitosť alebo na každodenný vzhľad, baretka vám dodá štýlovosť.

Ak hľadáte baretku na darček, odporúčame model v sivej alebo béžovej farby z kolekcie Answear.LAB. Obe farby perfektne zapadajú do súčasných trendov, sú univerzálne a skvelým doplnkom vášho štýlu. Baretka dokonale doplní súpravu s roztiahnutými nohavicami, workerami, svetrom a vlneným kabátom. Rovnako dobre bude vyzerať s hodvábnymi šatami, topánkami na vysokom podpätku a oversized trenčkotom.

Módne a vždy trendy

Chcete obdarovať svojho blízkeho štýlom, ktorý sa hodí k súčasným trendom? Midi šaty z kolekcie Focused and Fabulous sú skvelou voľbou. Sú veľmi ženské, zdôrazňujú pás a zoštíhľujú postavu. Výstrih do tvaru V, dekoratívnymi záhybmi a dlhým štrbinovým strihom vpredu určite zaujme každého. Krásne rukávy s vysokým manžetom dodávajú vytvorenému vzhľadu sofistikovanosť a ľahkosť.


Okrem toho sú šaty vyrobené z vzorovanej látky s ružami ako hlavným motívom. Kvetinové aplikácie vo všetkých formách vedú na mólach i na červených kobercoch. Tento kvetinový trend len začína kvitnúť, takže šaty budú slúžiť mnoho sezón do budúcnosti.

Príslušenstvo na každý deň a špeciálne príležitosti

Ideálne na večerné výlety, stretnutia s priateľmi a špeciálne príležitosti. Kabelka z kolekcie Answear.LAB – zdobená zirkónmi, elegantným zatváraním a odnímateľným reťazovým popruhom – bude perfektným darčekom pre osobu, ktorá miluje štýlové a sofistikované kúsky.

Rukavice vyrobené z prírodného koženkového modelu určite potešia každú ženu. Ak si nie ste istí, v akej farbe sa cítite najlepšie, vyberte univerzálne farby. V prípade rukavíc bude hitom čierna. Náš kožený model sa vyznačuje dekoratívnym šitím, ktoré pridáva originálny dotyk doplnkom. Rukavice sú tiež jemne podšité, čo prispieva k pohodliu pri nosení.

Prečítajte si ďalší článok