Čítanie na 3 min 12 máj 2024

Get the look: „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Móda odráža naše hodnoty, vyjadruje našu osobnosť a životný štýl. Oblečenie, ktoré si zhromažďujeme, získava väčší význam, keď mu priradíme špeciálne emócie a zážitky. Nájdite inšpiráciu z kampane „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“ a nájdite svoje kúsky na Answear.sk.

Čo tak nosiť najkrajší moment, ktorý ste zažili vo svojom živote? Napríklad moment, keď ste si splnili najväčší sen, dostali povýšenie v práci alebo išli na dychberúcu cestu. Veci nás sprevádzajú počas každej z týchto dôležitých udalostí. Sú nositeľmi emócií a spomienok. Opätovným obliekaním oblečenia, v ktorom sme zažili niečo mimoriadne, môžeme znova prežiť vzácny moment.

Nájdite si dôležité kúsky a inšpirujte sa outfitmi z kampane „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“. Vyberte si a zažite s nami momenty a spomienky, do ktorých by ste sa chceli znova zahaliť.

Chcela by som sa zahaliť…Do hebkého machu tmavého lesa…

Outfit pripomínajúci dotyk zelene lesného machu sú pre tých, ktorí milujú odevy vyrobené z prírodných materiálov. Ak ste jedným z týchto ľudí, vyberte si ľahké a vzdušné kúsky ako napríklad šaty Marella, ktoré sú vyrobené z ľanových vlákien pomocou udržateľných výrobných procesov, čím sa znižuje ich vplyv na životné prostredie. Krásna béžová farba, záhyby a priliehavý strih urobí obliekanie vhodné pre akúkoľvek príležitosť – ako špeciálnu, tak každodennú.

Určite sa budete cítiť špeciálne v tvorbe Herskind, vyrobené z flitrovaného materiálu. Rovný strih, dlhé rukávy a klasický okrúhly výstrih vytvárajú štýl, ktorý je dokonalý pre dôležité udalosti, na ktoré ešte dlho budete spomínať.

Chcela by som sa zahaliť…Nechať sa niesť kŕdľom vtákov

Chcete sa cítiť neformálne, pohodlne a zároveň nosiť trendy jarnú módu? Zvoľte si koženku s témou franže a oversized strihom. Základom tohto outfitu sú čierne zvonové nohavice s vysokým pásom. Imitácia kože z talianskej značky Patrizia Pepe s vysokým pásom je ideálnou voľbou. Doplňte ich so šatami, topom alebo klasickým tričkom spolu s koženou bundou od Herskind so špeciálnou franžou. Jej voľný strih zabezpečí úplnú slobodu pohybu a dodá celému outfitu ľahkosť.

Doplňte vzhľad správnymi doplnkami. Na jar noste čierne kožené žabky s dekoratívnym zlatým opätkom od Vandy Novak. Dokončite vzhľad dizajnovými slnečnými okuliarmi od Off-White s obdĺžnikovým tvarom a mierne zažltnutými ambrovými šošovkami.

Chcela by som sa zahaliť…Presne do tohto okamihu

Existujú momenty v živote, ktoré by ste si chceli znova prežiť, aj keď len na okamih. Predstavte si, že sa môžete obliecť na udalosť, ktorá je pre vás dôležitá. Zlaté, rozšírené šaty Pinko na špeciálne príležitosti, večerné vychádzky a nezabudnuteľné stretnutia by mohli byť takým prostriedkom pre špeciálne emócie a zážitky.

V slnečné jarné dni si vyberte bavlnené košele alebo biele komplety. Príjemné na dotyk, vzdušné materiály a voľnejšie strihy vám poskytnú pohodlie a štýl. Doplňte vzhľad doplnkami ako slamenný klobúk, malá kabelka, ktorú si vezmete so sebou kamkoľvek idete, alebo najaktuálnejšie balerínky tejto sezóny. Prežite svoje obľúbené momenty v živote so štýlom zostaveným podľa vašich vlastných predstáv.

Prečítajte si ďalší článok