Čítanie na 3 min 21 apr 2024

Nové Balance 9060: Zamilujete si ich už pri prvom nosení

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Značka New Balance láme rekordy popularity po celom svete. Už viac ako 100 rokov svojej existencie na trhu imponuje svojím pôvodným dizajnom, inováciami a pohodlnosťou každodenného nosenia. Práve tieto dve charakteristiky urobili z topánok New Balance srdcia milovníkov módy. Model 9060 je vzdanie značke k jej dedičstvu. Objavte bestseller tohto obdobia.

Keď William J. Riley, írsky prisťahovalec žijúci v Bostone, pozoroval kurčatá v zadnom dvore, dostal geniálnu myšlienku vytvoriť flexibilnú podporu pre nohu. Inšpiroval sa perfektne vyváženými zvieratami. Na začiatku Riley a jeho partner Arthur Hall predávali podporu pre oblúk chodidla dlhoročným zamestnancom. Avšak atlétov zaujala inovatívne riešenie a čoraz častejšie sa približovali k značke, aby modifikovali svoje topánky.

Tak vznikli prvé bežecké topánky sveta s vlnovitým tvarom pre lepšiu priľnavosť. Model s názvom ‚Tracker‘ sa stal populárnym medzi bežcami na školách a vysokých školách po celom Massachusetts. Svetové uznanie priniesol New Balance Jimovi Davisovi, ktorý v roku 1972 značku odkúpil od jej pôvodných vlastníkov. Davis pokračoval v uvedení série inovatívnych produktov, ktoré získali pozornosť nielen športovcov, ale aj hviezd svetovej popovej kultúry.

Dnes sú New Balance niektoré z najviac nosených športových a životných šiat. Tento rok je model 9060 skutočnou senzáciou – zistite, prečo sa stal tak populárnym a aké vzhľady s ním môžete vytvoriť.

Tam, kde sa stretáva budúcnosť s minulosťou

James Lee a Yue Wu sú zodpovední za dizajn topánok New Balance 9060. Pri práci na novom modeli kreatívny tím myslel na topánky, ktoré doteraz ukazovali cestu zákazníkom. – Stavili sme na úspech inšpirovaného modelu 327 z 70. rokov a modelu 57/40, ktorý odkazoval na štýl 80. a 90. rokov. Takže sa pozerať na 2000-ty rok sa nám zdalo prirodzenou voľbou – hovorí James Lee pre Vogue.

Objavte kolekciu New Balance!

Dizajnéri vytvorili jedinečné topánky, ktoré zaujmú už na prvý pohľad, využívajúc retro štýl a inšpiráciu moderným dizajnom. Podľa Yue Wua sa úspech NB 9060 skladá z konkrétnych prvkov, ktoré sa hodia do celkového pohybu topánky. – Koncept pohybu urobil všetky topánky, ktoré inšpirovali 9060, nezabudnuteľnými – zdôrazňuje.

Wu navrhol hornú časť pozorne študovaním každého z vybraných retro modelov New Balance, hľadajúc prvky, ktoré ovplyvnili, aby sa stali ikonickými. To viedlo k reflexnému logu a medzipodešve topánky bola zdobená abstraktným vyšívaním. James Lee zase upravil podrážku tak, aby bola rovnako intrigujúca. Vybavil ju mäkkou absorpcou ABZORB a systémom CR, zariadením umiestneným na päte, ktoré ovláda pohyb. 9060 prvýkrát predstavil svetu Joe Freshgoods, čím mu dal status módneho hitu.

New Balance 9060: topánky pre každú príležitosť

Úspech 9060 je založený na jeho inovatívnom retro dizajne, pohodlí a nekonečných možnostiach štýlovania. Tieto topánky môžete skombinovať s inteligentnými športovými oblečeniami, športovými outfitmi alebo eleganternejšími šatami. Všetko závisí od toho, ako chcete zmeniť svoj vzhľad.

 

Inšpirujte sa u nás na Answear.sk!

Ak si zvolíte roztrhanú sukňu, ktorá je veľmi trendy v tomto jarno/letnom období, a skombinujete ju s tričkom, tenkým pleteným svetrom alebo starou školskou mikinou, NB 9060 dokonale doplní váš vzhľad. Model NB 9060 je ideálnym doplnkom k šatám, pridáva ľahkosť a láme elegantný charakter outfitu. New Balance model tiež doplní viac príležitostné outfity, pozostávajúce z širokých nohavíc, zhodného trička a baseballovej čiapky.

V slnečné jarné dni pridajte NB 9060 k outfitu s rozšírenými džínsovými nohavicami a krátkym tričkom a dlhým béžovým trenčkotom. S týmito topánkami sú možnosti štýlovania obmedzené len vašou predstavivosťou.

Prečítajte si ďalší článok