Čítanie na 3 min 10 okt 2022

Otázky a odpovede s Veronikou Križalkovičovou, mamou štvorčiat a zároveň výnimočnou ženou

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Nová kolekcia SHERO od Answear.LAB nie je len prehliadkou najväčších jesenných trendov, ale zároveň zdôrazňuje vnútorný pocit sily, slobody a rovnosti žien. Podarilo sa nám spolupracovať počas našej kampane s rôznymi silnými ženami a jednou z nich je aj Veronika. Damián, Hugo, Noemi a Eliška! To sú mená jej štyroch ratolestí. Veronika to nemá jednoduché, no napriek všetkému je to mama s veľkým M, ktorá všetko zvláda bravúrne a s obdivom.

Keď ste sa dozvedeli, že budete mať štvoričky, aká bola vaša prvá reakcia?

Strach, plač, radosť, zvedavosť. Bolo až neskutočné, koľké pocity sa vo mne odohrávali. Keď sme to spracovali, veľmi sme sa tešili, aj keď ten strach tam bol stále, ako to všetko dopadne. Teraz sme navďačnejší ľudia na svete, že nám bolo toto dopriate ♥.

 

Absolvovali ste v domácnosti nejaké špeciálne prípravy?

Keď mi povedali, že ich idú prepustiť, tak samozrejme, som sa veľmi tešila, ale boli aj obavy. Prvýkrát som sa mala sama postarať o všetky moje deti, bez pomoci lekárov a sestričiek. Našťastie, tie obavy rýchlo pominuli a my sme sa tešili, že ich máme doma a začali sme dokupovať všetko potrebné. Veľa vecí sme pred narodením nenakupovali, a spoľahli sa na to, že to vyriešime až potom, keď všetko bude v poriadku.

Pokiaľ ide o rozpočet, už s jedným dieťaťom je to pre mnohých náročné, takže pri štyroch to musí byť extrém :)

To je pravda! Ako matka „viacerčat“ sa musím držať pri zemi :D. Sú veci, ktoré by som pre jedno/dve deti zbezpečila ihneď, ale keď si to pepočítam krát štyri, je to niekedy jednoducho veľa. Ale, našťastie, to zvládame a ku šťastiu nám nič nechýba.

Máte pre mamičky nejakú špeciálnu radu?

Nech trávia so svojimi deťmi čo najviac času. Odkedy som matka, čas beží oveľa rýchlejšie. A mne je až ľúto, že to tak uteká. Onedlho oslavujeme rok, ani neviem kedy sa to stalo.

Máte už overený systém starostlivosti o deti?

Už máme. Zohrali sme sa pomerne rýchlo :). Nastavili sme si pevný režim, ten dodržiavame a sme všetci spokojní.

Aký máte názor na novú kolekciu od Answear.LAB s názvom SHERO (She + Hero)?

Je to krásna myšlienka a dôležitý je hlavne odkaz, ktorý táto kolekcia nesie. Skrýva v sebe totiž niečo navyše. Hovorí o tom, že nie je dôležité akého sme pohlavia, vierovyznania, či farby pleti, všetky sme si rovné.

 

Aj vy môžete byť SHERO! Answear.LAB inšpiruje silnou kolekciou
Aj vy môžete byť SHERO! Answear.LAB inšpiruje silnou kolekciou

Prečítajte si ďalší článok