Čítanie na 2 min 30 nov 2022

Zabaľte svoj darček jediným kliknutím!

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

Bez kilometrov ozdobného papiera, tony lepidla či kilometrov lepiacej pásky, kopy vrecúšok, roliek a stúh…. Ušetríte čas a energiu, ktorú môžete minúť na niečo iné. Radi vám uľahčujeme život, preto vám darčeky aj zabalíme.

Vianoce, narodeniny alebo možno dôležité výročie, na ktoré nechcete zabudnúť? Je toľko príležitostí, ktoré je potrebné riadne osláviť. Radi darčeky dávame (a rovnako radi ich prijímame :)), ale samotný výber darčeka nie je častokrát tou najväčšou starosťou. Nie ste si istí, ako alebo do čoho darček zabalíte? Sme tu pre vás!

Umenie darčekového balenia

Balenie darčekov je skutočné umenie – vedeli ste, že existujú dokonca aj špeciálne baliace techniky inšpirované origami, decoupage a furoshiki? A hoci mnohí ľudia sa tešia z toho, keď môžu stráviť dlhé hodiny osamote s dekoratívnym papierom, stuhami a odstrihávaním etikiet, uvedomujeme si, že pre niektorých to môže byť celkom výzva. Z rôznych dôvodov: z nedostatku času, umeleckých schopností či nápadov. Do čoho esteticky zabaliť košeľu alebo sveter? Ako správe obdarovať milovaného šperkom či svojho šéfa ponožkami a vyhnúť sa zbytočnému faux pas?

Obdarujme!

Keď úžasný nápad nepríde a čas sa kráti, nemusíte si trhať vlasy – koniec koncov, máte nás a našu špeciálnu službu WRAP FOR A GIFT. Vašu objednávku zabalíme do nami navrhnutej značkovej darčekovej tašky a potom ju doručíme na vami zadanú adresu. Všetky výrobky pred zabalením podrobne skontrolujeme – pretože sa chceme uistiť, že sa k príjemcovi dostanú čo najinšpiratívnejším spôsobom.

Vy si vyberiete darčeky a my ich zabalíme a doručíme. Jednoduché, nie?

Zabaliť darček tu!

Prečítajte si ďalší článok