Čítanie na 3 min 10 feb 2023

Ako vybrať ideálny darček na Valentína?

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Láska je vo vzduchu! V tento sviatok lásky vyjadrite svoje pocity inšpitarívne.

Pri hľadaní dokonalého darčeka na Valentína

Zasa je ten čas! S blížiacim sa termínom oslavy lásky hľadáme tie najkrajšie, inšpiratívne darčeky – ako pre ňu, tak aj pre neho. Toto hľadanie je vždy sprevádzané veľkým vzrušením, veď predsa chceme svojim blízkym urobiť úprimnú radosť, splniť im sny, darovať im niečo jedinečné, originálne, jediné svojho druhu. Darček na Valentína by mal vyjadrovať naše city, symbolizovať lásku, pripútanosť, vernosť. Nezabúdajme na trvácnosť – ak má byť láska večná, nech je valentínsky darček na celý život, nech slúži funkčnosti, poteší oči, ozdobí styling a pripomenie nádherné chvíle.

Čím prekvapiť svojho blízkeho?

Možnosti sú nekonečné, od klasiky, ako sú šperky, kabelky a iné veci do šatníka, cez najrôznejšie vychytávky a bytové dekorácie, až po predmety súvisiace so záujmami vašej polovičky. Ako sa neutopiť v tomto mori valentínskej inšpirácie? Pri hľadaní dokonalého darčeku si musíte zodpovedať niekoľko otázok týkajúcich sa charakteru, záľuby, záľub, voľnočasových aktivít a štýlu vášho milovaného. Ideálny darček je predsa ten, ktorý vychádza priamo zo srdca, vychádza z našich citov a zároveň spĺňa potreby obdarovaného. A týchto potrieb môže byť napokon veľa! Aká je vaša polovička?

Sleduje trendy alebo jednoducho miluje vyzerať dobre? Darujte jej pútavý produkt od špičkovej značky. Vybraná, dizajnérska, jedinečná, presne ako ona.

Chce s vami tráviť viac času? Zorganizujte vám romantický víkendový útek alebo pokojnú večeru doma.

Začala cvičiť jógu? Darujte jej dizajnovú podložku na cvičenie alebo choďte na hodinu spolu.

Má rád/rada extrémne dobrodružstvá? Od výletu na lezeckú stenu až po spoločné zoskoky padákom, tu máte skutočne priestor na preskúmanie.

 

 

Selfdate – vysnívaný darček pre seba

V popkultúre môže byť sviatok svätého Valentína pre nezadaných diskriminačný, vo svojej podstate ide o oslavu dvoch zaľúbených ľudí. Ale netreba klesať na duchu. Ak ste svojim kormidlom, námorníkom a loďou, nemusíte sa cítiť vylúčení. Na valentínsky večer si zorganizujte pokojne vlastné rande. Urobte niečo pre seba – niečo, o čom ste už dlho snívali a čo ste si obľúbili. Venujte si vysnívaný darček, ktorý zodpovedá vašim aktuálnym potrebám. Večer vo vani alebo pri filmoch? Ihličky s 12 cm opätkom, alebo nebodaj bunda na horský výlet? Venujte si trochu lásky a doprajte si potešenie. Zaslúžite si to najlepšie, najzaujímavejšie a najinšpiratívnejšie.

 

Valentín je za dverami! Nech je festival lásky príležitosťou prejaviť svoje pocity tou najúžasnejšou formou! Neradi balíte darčeky? Žiaden problém! Urobíme to za vás!

 

Prečítajte si ďalší článok